T'agradaria conèixer els passos que faran que venguis la teva casa?

Hola, propietari,

 

He preparat aquesta guia pas a pas perquè tinguis la informació necessària i no et perdis en el llarg camí de la venda d'un immobleSón els passos que jo mateix, com a professional, faig servir per ajudar els meus clients.

Image

🔒 En enviar el formulari acceptes la nostre política de privacitat

Image
Image

Hola, sóc en Dani Planas,

consultor immobiliari

 

Sóc el fundador d'IDEAL PSI, consultor immobiliari amb un ampli recorregut en empreses de referència i amb més de 15 anys d'experiència.

 

He preparat aquesta guia pas a pas perquè  tinguis la informació necessària i no et perdis en el llarg camí de la venda d'un immoble.

 

Són els passos que jo mateix com a professional faig servir per ajudar els meus clients.

 

 

Testimonis de clients

"Vam acudir a IDEAL P.S.I. perquè internament teníem opinions dispars i ens ha estat molt útil. La interlocució va ser molt senzilla i àgil, essent la seva contribució de gran ajuda en la presa de decisions i per l'èxit de la venda"

Manel F.

 

"En unos momentos de fuerte crisis, nos ha ofrecido un servicio muy eficiente (en un plazo de tiempo más breve que de otros profesionales), para resolver una gestión de venta de un local comercial.

Hemos quedado satisfechos y continuaremos trabajando.".

 

JOAQUIM MUNDET I TERESA RIERA

 

IDEAL PSI                                                                       IDEAL PSI© Tots els drets reservats     Política de privacitat